Gjestebok

Her ønsker vi konstruktive innlegg uten støtende og upassende innhold.
Vennligst rapporter om støtende innlegg på epost: lorsiden@gmail.com

Redaksjonen vil moderere alle innlegg før det blir lagt ut.

Mvh Styret.

Skriv en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
 
 
Felt merket med * er obligatoriske og må fylles ut.
E-post adressen din vil ikke bli publisert.
For sikkerhets skyld lagrer vi ip-adressen 3.85.80.239
277 entries.
Doris H. Andreassen Doris H. Andreassen skrev på 24. November 2015 at 14:07
Gratulerer med verv og ansvar, og lykke til med viktig arbeid frem til ordinært årsmøte 2016 ! Håper at dere får arbeidsro og med dette kan vise god samarbeidsånd. Vi trenger det i LOR nå ! Klem Doris
Jan T Karlsen Jan T Karlsen skrev på 12. November 2015 at 11:41
Hei! Bare i tilfelle noen av medlemmene i LOR Oslo og Akershus ikke har fått dette i posten. Skulle medlemmer fra andre deler av landet passere forbi, så er de selvfølgelig velkomne: Julebord i LOR Oslo & Akershus ********************************************************************************** Når nettene blir lange, og kulda setter inn, heter det jo. Og LOR Oslo & Akershus innbyr til Julebord: lørdag, den 12. desember, kl 15. Dette foregår i Frelsearmeens lokaler på Jevnaker. Fra Akershus går veien forbi Hadeland Glassverk, opp Nesbakken, og så til venstre. Gode muligheter for parkering. Tradisjonell julemat, kaffe og kaker. Underholdning av Jan Karlsen og Jan Taubøll Ellers blir kvelden akkurat sånn som vi gjør den til. Egenandel kr 100, barn under 16 år gratis. Ta med en liten ting til utlodning. Bindende påmelding innen den 1. desember. Ring Jan, tlf. 938 59 209 eller Jan, tlf. 905 28 600 eller Nikke, tlf 930 22 471 Hjertelig Velkommen!!! Da håper vi at flest mulig kommer
Nicolai Nicolai skrev på 3. November 2015 at 16:01
Det sies at Dag H. Berg fra RT-fondet/RT-senteret er invitert til å være møteleder/ordstyrer på EX-årsmøtet 21/11. Det må gå an å finne en annen person. Uansett hva man tror eller ikke tror om sant eller usant i KAPITAL så må mannen anses inhabil så lenge undersøkelser pågår.
Nicolai Nicolai skrev på 2. November 2015 at 13:36
Hei gamle venner, nå har jeg meldt meg inn igjen og håper å se så mange som mulig på ex-årsmøtet slik at vi kan få valgt inn gode representanter for folket som kan bidra til å bringe LOR ut av uføret.
Linda Linda skrev på 25. October 2015 at 15:50
Linda Mariana Aleksandersen Igår kl. 11:11 · Kristiansand INTERPELLASJON I KRISTIANSAND BYSTYRE MED GJENOPPTAGELSE KOMUNAL OG FYLKESKOMUNAL OPPREISNING AV BARNEHJEMS OG FOSTERBARN I AUST OG VEST AGDER i TIDEN FREM TIL 2004 Det er flere storkomuner som gjenopptatt oppreisningsordningen og derfor vil vi prøve og få det samme til i Agderfylkene På førstkommende onsdag skal vi prøve og få det gjennom i bystyret Vi trenger DERES hjelp på en pm eller tlf 95755685 eller en mail til Vidar Kleppe om hvorfor dere ikke søkte og hva forhindret dere eller hva dere fryktet etc Dere er selvfølgelig anonyme ,men jo mere \"flesk\"en har på beinet for og slå i taterstolen og begynne nyopptagning ,jo bedre og større er sjansene på at dere kan få ett lite plaster på såret Vi vet at mange ble psysisk syke og redde for og nesten kle av seg og likevel ikke bli hørt Vi vil at dere alle skal få den hjelpen dere har krav på Jeg vet av den fylkeskomunale ble mange som okke fikk det de hadde krav og ble satt i tvileboksen da jeg selv var med og bidro og var moralsk støtte for dere og da spesielt dere som var og er av TATER /ROMANI opprinnelse Denne gangen skal vi ikke gi oss og dessuten er vi nå i den heldige situvasjon at vi har fått egne advokater gjennom R/T senteret som kan bidra med hjelp Det var mange som fikk avslag pga av lite til NORSK MISJON BLANT MJEMLØSE sine arkiv var uoppnåelige ,men denne gangen anderledes Kjære alle der ute ,KOM IGJEN OG FÅ DET DERE HAR KRAV PÅ og spar storsamfunnet for deres overgrep og maktbegjær Med hilsen Linda Mariana Aleksandersen tlf 95755685 og vær snill og del denne videre
Styret Styret skrev på 22. October 2015 at 17:36
For å ha stemmerett på årsmøtet 21/11 må man være medlem av LOR og ha betalt medlemsavgiften senest 14 dager før årsmøtet. Medlemmer som ikke kan dokumentere at medlemsavgiften er betalt senest 7/11-2015 har IKKE stemmerett, men bare tale- og forslagsrett. Se vedtektene § 2, avsn 7.
Brit Bjønness Brit Bjønness skrev på 20. October 2015 at 13:39
Det står feil i innkallingen. Det skal velges StyrelLder, kasserer, styremedlem og 3 vara som Bjørg påpeker under her. Behøver ikke ny innkalling for min del, bare styret er klar over feilen.
Bjørg Fredriksen Bjørg Fredriksen skrev på 18. October 2015 at 08:34
Det gjelder det ekstraordinære årsmøte. De som skal velges er : 1.Styreleder . 1. Kasserer . 1. Styremedlem . 3 varamedlemmer. Dere kan ringe inn ønsker til : Bjørg Fredriksen tlf. 93281293. Kirsten ( Kissa ) Pettersen. Reidar Pettersen.
Tidligere LORmedlem Tidligere LORmedlem skrev på 11. October 2015 at 11:37
Hvordan er du LINDA blitt leder av LOR? Da du ble valgt inn som VARA i styret hadde du ikke vært medlem i seks måneder så du skulle ikke vært i styret. Hvordan har du så rykket opp fra vara til GENERAL?
Linda Linda skrev på 9. October 2015 at 21:22
Her kommer en hjem fra en ukes møtevirksomhet for foreningen og så er alt bare negativt og dessuten har jeg fått bekreftet fra en sentral medlem at Noen er i gang med ett kupp av foreningen etc Hva har foreningen gjort dem ?????Vi har ikke gjort annet enn og prøve og få folk til lags og overhodet ikke hatt familieliv og istedenfor og få til udt hjelp av sine egne så har faktisk andre foreninger vært meget behjelpelige og jeg setter stor pris på det Jeg forespør medlemmene om ting om de kan møte der og der,men bare ngativitet .Er det ikke slik at vi er ett folk og det er resultatene for folket som er bra Slutt og klag ,vi gjør våres beste uten penger og hadde noen kommet med innputt og hjelpende forslag hadde alt vært vi havn Vi kan ikke hjelpe for at når vi etterlyser regnskap som jeg aldri har fått sett får vi oppsigelse istedenfor En leder skal være den siste som forlater skuta når resten av mannskapet er borte og ikke komme med trusler og fraskrivelse av ansvar og overlate alt til andre og deretter forlange møte pr omgående Den som påtar seg ett ansvar i LOR må vite hva de sier ja til og en kan ikke gå inn i enforening og ikke være oppdatert på hva myndighetene forlanger,det er faktisk det som gir oss anderkjennelse og driftsmidler og ikke gå inn i en forening for og få posisjon (er) Dette handler faktisk om minoritetspolitikk for hele Europa og ikke bare oss Dette er faktisk ikke noen dans på roser og heller ingen ferie med feriepenger etc Me gusta Comentar
Lars Lars skrev på 8. October 2015 at 14:38
Senest 3/10 må vi sende ut innkalling til årsmøtet. Se vedtektenes § 4.
Brit Brit skrev på 7. October 2015 at 11:19
Hei, Bør ikke noen snart skrive på forsiden (ikke gjesteboken) at det skal være et ex. årsmøte?
Lars Harstad Lars Harstad skrev på 7. October 2015 at 09:52
Ingen, hverken jeg eller noen andre i styret fikk noen slags beskjed fra Kurt om at han meldte seg ut av styret. Ikke før vi selv tok kontakt, ganske nylig,. Da skrev han på mail tilbake at han trakk seg. Vanlig praksis å melde fra om at man trekker seg fra et verv. Synes det er merkelig at en person , som med å trekke seg fra sitt verv, har pressa frem nødvendigheten av et valg og ekstraordinært årsmøte, sier at hun helst ikke vil ha det. Vi hadde selv håpet å unngå det- Et slikt møte koster mye penger og burde vært unødvendige utgifter for Lor. Håper regnskapsrapporten kommer fra departementet snart. Skal bli interessant å se .
Nils Bakke Nils Bakke skrev på 7. October 2015 at 09:30
Jeg ser at vedtektene på sida her er ikke oppdatert, de blei endra i 2012 tror jeg ???
Doris Andreassen Doris Andreassen skrev på 7. October 2015 at 05:19
Jeg har forstått det sånn at dep forlanger et ekstraordinært årsmøte. Og da er det ikke opp til deg el meg . Det må bare følges opp. Og det er jo litt aktiviteter vintertid også.
Rita Wallin Rita Wallin skrev på 7. October 2015 at 04:47
Til Lars. Kurt Øverland er svigersønnen til Per, og etter da fungerende leder Per Fredriksen, trakk han seg samtidig som oss andre.
rita wallin rita wallin skrev på 7. October 2015 at 04:43
Til Doris og alle som lurer på hvem som sitter i valgkomiteen. Valgkomiteen består av : 1. Bjørg Fredriksen. 2. Kirsten ( Kissa ) Pettersen. 3. Reidar Pettersen. Ps. Mitt ønske og flere med meg har et ønske om at vi venter til februar / mars til selve Årsmøtet med nytt valg. Det skjer ikke så mye i vintermånedene . Da for man god tid til å tenke seg godt om. Vi for nå håpe det beste for LOR. Rita
Doris Andreassen Doris Andreassen skrev på 6. October 2015 at 21:26
Takk for innformasjon. Hvem sitter i valgkomiteen ?
Lars Harstad Lars Harstad skrev på 6. October 2015 at 20:39
Ser at her er det nok en gang feilinformasjon ute og går. Innkalling til styremøtet i Risør var sendt ut til hele det resterende styret på 5 personer. Wallin og Fredriksen hadde vi fått beskjed om hadde trukket seg kort tid før møtet. Men Kurt hadde ikke gitt beskjed om at han hadde trukket seg. Ergo var han fortsatt med i styret. Saksliste var mailet til han. Han har først gitt beskjed ganske nylig om at han har trukket seg. Så det som blei sendt til Brønnøysund var kun en oppdatering av det resterende styret, ikke noe annet. Men nå blir det ekstraordinært årsmøte med valg av styre. Så det Wallin skriver er bare tull og tøys.
rita wallin rita wallin skrev på 6. October 2015 at 13:21
Hei alle medlemmer. Ja, man for bruke et gammelt ordtak : man skal høre mye før ørene detter av. Jeg hørte det at det var sendt inn til Brønnøysundregisteret et nytt styre med 5 personer i styret, men dere er bare 4 personer. Man kan ikke lage et nytt styre uten at det har vært et årsmøte. Når dere sier at dere er 5 personer i styret, hvorfor ble ikke femtemann innkalt til styremøte da? Jeg ringte Brønnøysundregisteret , og da har dere frist til 08.10.15 til å sende inn styreprotokoll fra det nye styret som er tatt opp på Årsmøtet. Man kan ikke sende inn noe før det har vært årsmøte. Så denne saken er satt på vente-protokoll. Dette er en orientering til medlemmene, da det hagler inn med telefoner om alle som hører ditt og datt. Man må bli flinkere til å innformere medlemenne med opplysninger som er viktige. Vi har en valgkomite og der kan dere tipse de som dere ønsker skal sitte i et styre. Ha en fin dag, Rita.