Gjestebok

Her ønsker vi konstruktive innlegg uten støtende og upassende innhold.
Vennligst rapporter om støtende innlegg på epost: lorsiden@gmail.com

Redaksjonen vil moderere alle innlegg før det blir lagt ut.

Mvh Styret.

Skriv en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
 
 
Felt merket med * er obligatoriske og må fylles ut.
E-post adressen din vil ikke bli publisert.
For sikkerhets skyld lagrer vi ip-adressen 3.85.80.239
277 entries.
Lars Harstad Lars Harstad fra Kristiansand skrev på 16. December 2020 at 18:02
Hei. Lor har nå lansert en språkapp på romani. Etter flere års arbeid har vi endelig kommet såpass i mål at vi har fått lansert den på nivå 1. Som er et ganske enkelt og grunnleggende nivå. Vi jobber allerede med nivå 2. Appen kan lastes ned på Apple Store og Google Play. Søk på New Amigos, som appen heter. Forøvrig kan dere lese alt om appen i siste nummer av Lorspeilet eller sende en forespørsel til lorstyret@gmail.com eller SMS til 90564849. Da trenger jeg å vite navn og postadresse slik at jeg kan sende papirutgaven.
Kai Ødegård Kai Ødegård fra Loddefjord skrev på 31. July 2020 at 12:05
Hei folkens. Har vi (LOR) en facebook side? HIlsen Kai
Kai S Ødegård Kai S Ødegård fra Bergen skrev på 20. July 2020 at 10:40
Hei folkens. Nytt medlem her, venter på bekreftelse. Spørsmål: er den en facebook gruppe/side som er forbundet med LOR? Hilsen Kai
Bjørn Bjørn skrev på 8. April 2020 at 09:22
GRATULERER MED DAGEN!!
Gro Gro skrev på 16. March 2020 at 15:21
ÅRSMØTE I LANDSORGANISASJONEN FOR ROMANIFOLKET 2020. Årsmøtet ble holdt i Tiedemannsgården i Mandal den 08.03.2020 Sak.1. Godkjenne de stemmeberettigede Det var 10 stemmeberettigede. Sak.2. Godkjenne sakslisten og innkalling. Godkjent Sak.3. Valg av møteleder. Tomme Simonsen Sak.4. valg av referent. Lars Harstad Sak.5.Valg av personer til å undertegne protokollen. Wilhelm Holm, Lars Harstad. Sak.6. valg av tellekontrollør. May Britt jensen Sak.7. Valg av valgkomite. Tommi Simonsen, Linda Aleksandersen Sak.8. Styret foreslår at årsmøtet vedtar å ansette regnskapsfører for LOR. At det nye styret ,ved leder finner egnet regnskapsfører og inngår avtale om å føre regnskap for LOR. Enstemmig vedtatt. Sak.9. Kommet forslag om å redusere styret til 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer. Årsak er først og fremst at det er vanskelig å få folket til å være med i styret og det arbeidet det medfører. Forslag :Styret vil fra og med årsmøtet 2020 bestå av 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer. Disse vil være leder, nestleder, sekretær , og to styremedlemmer. I tillegg vil styret ha 2 varamedlemmer som skal tre inn når noen av de eksisterende styremedlemmer ikke lenger er styremedlem. Enstemmig vedtatt. Sak.10 Styrets forslag til virksomhetsplan og budsjett. Enstemmig vedtatt. Sak.11 Styrets forslag til årsberetning. Enstemmig vedtatt uten anmerkninger. Sak.12 Forslag til regnskap. Godkjent uten anmerkninger. Sak.13. valg av styret. årsmøtet godtar det sykefraværet som er meldt inn. Svært mye sykdom blant folk i disse tider. Alle kandidater er derfor valgbare selv om de ikke er tilstede. Leder, forslag Linda Mariana Aleksandersen. Enstemmig vedtatt. Nestleder, forslag Tommi Simonsen. Enstemmig vedtatt. Sekretær: Forslag Lars Harstad. Enstemmig vedtatt. Styremedlem 1. Forslag: Wilhelm Nikke Holm. Enstemmig vedtatt. Styremedlem 2.Forslag: May Britt Jensen. Enstemmig vedtatt. Varamedlem: Forslag Britt Elin Brattebø. Enstemmig vedtatt. Protokollsignering. Wilhelm Nikke Holm. Litt om årsmøte. Tynt fremmøte. Skyldes flere grunner blant annet Corona virus. Samt møtet ble holdt på en søndag istedenfor lørdag på grunn av leie av lokal. Tror vi skal være glad for et gjennomført møte da viruset herjer i hele Norge og utenfor grensen vår! Det ble valgt gyldig styre for året som kommer. Med Coronaviruset så vil en rekke arrangementer stå på vent inntil videre. Frem til da må alle ta godt vare på hverandre i disse dager, send gjerne en mail visst dere lurer på noe . Husk medlemskap er satt ned til kr. 50 for enkelt medlemskap og 100kr. for familiemedlemskap. Beste hilsener fra styret i LOR ved leder Linda M. Aleksandersen og sekretær Lars Harstad.
Linda Aleksandersen Linda Aleksandersen fra Kristiansand skrev på 3. March 2020 at 10:41
Det er kjempekoselig og se at det begynner og bli bevegelse igjen på gjestebok (takket være Gro ) Det har vært så mye rot med nett o.l at det ville ingen ende ta Kom med historier ,ting som skjer og har skjedd Dere kan også legge inn spørsmål ,etterlysninger ,hjelp,erstatninger og bilder m.m Klem Linda
Gro Gro skrev på 24. February 2020 at 10:24
Søndag 8.mars årsmøte i LOR Tiedemannsgården, Mandal. For styret starte det opp kl.15.00. Medlemmer starter det kl.16.30 Saker kan meldes inn til lorstyret@gmail.com eller ring Linda M. Aleksandersen , mobil 95755685/Lars Harstad, mobil 90564849. For de som skal stemme eller stille til valg må årskontingent betales for 2020 før møte og være registrert. Betaling til 26101285293 Vippsnummer 577291 Merk navn/adresse på kid. 50 kr for enkeltmedlemsskap 100 kr for familiemedlemsskap. Spennende tider i møte, vellmøtt. På vegne av LOR Lars Harstad sekretær.
Gro Gro skrev på 1. February 2020 at 12:23
God formiddag. Vil ta opp et eksempel og ønsker å få tilbakemeldinger på hva dere inni dette forumet mener om spørsmålet mitt! Er det innenfor at visst en skal bli henvist innen helsepersonell så kan f.eks fastlegen skrive: "Ola Nordmann trenger en utredning ved Sykehuset i Kirkenes og han er fra "reisende slekt" eller han er fra "taterslekt" eller fra "romanifolket". Er det greit at dette legges ved en henvisning eller mener dere at det har ikke noen betydning for henvisningen som fastlegen sender! Jeg har mine tanker rundt dette men er interessert i hva andre tenker. Takk for tilbakemeldinger.
Remi W. Edvartsen Remi W. Edvartsen fra Jessheim skrev på 7. January 2020 at 13:54
Hva er støtende innhold? Jo en subjektiv oppfattelse av ord, tanker levesett etc. Så om det er tilfelle , så vil alt være støtende om en følger tanken fra hidet til hode. Min sannhet er en annens løgn vet dere... Men her er en tanke... Når skal denne foreningen dra staten norge for retten. Og ikke bare staten. Men leger, sykepleiere og alle gjennlevende som var med på å tvangssterilisere oss.. Dette er folkemord. Norske idioter ble lobotomert så denne kan ikke brukes. Det finnes mange måter å drepe et folk på.. Sterilisering er en måte. Så mine brødre !!!!!! Dette er mitt krigsrop.... Skal det tas ett oppgjør ???? Eller skal vi fortsette å gå med lua i hånda.. ???
Irena Irena fra http://secsem.com/ skrev på 17. January 2018 at 15:43
Veldig bra nettside. Interessant innhold, alle finner det han trenger et sted hvor du kan finne alt
Tom Johansen berberg Tom Johansen berberg fra 3740 skien skrev på 9. March 2017 at 08:20
Fikk medlemsregister i postkassa i dag. Første reaksjon var REGISTRERING!! .Vet ikke om andre fikk negative tanker om dette. Registrering kan jo komme på avveie.
Lars Harstad Lars Harstad skrev på 5. March 2017 at 10:51
Innkalling til årsmøte 2017 i Lor Agder. 1.april klokka 15:00 på Tiedemannsgården. DETTE ER IKKE EN APRILSPØK. Spørsmål? - Ring 90564849. Frist for å betale kontingenten, for å ha stemmerett på årsmøtet, blir derfor lørdag 18. mars. Samme frist for å sende inn forslag til årsmøtet. Vel Møtt. Lars Harstad. Sekretær i Lor.
Vinvana Vinvana fra Vahlgren skrev på 20. February 2017 at 18:24
Nå må det noen inn i styret til fondet vårt, som evner å ivareta det på en skikkelig måte. Det at det år etter år sitter noen der som ikke er egnet og som skjemmer ut hele folket - det er rett og slett en skam.
Iris Holm Haug Iris Holm Haug fra 3719 skrev på 17. February 2017 at 09:58
Kjære Arne Paulsrud. Gratulerer så mye med 'bare' 80 år.. 'bare' fordi hvem skulle trodd det? Du er en kjernekar vi alle sammen favner over og er så glad i ❤ Hilsen Lor Telemark/Vestfold
Lars Harstad Lars Harstad fra Kristiansand skrev på 5. February 2017 at 14:27
Heisan godtfolk. Er mange som har betalt medlemskontigenten, og det er vi glade for. Men det er en og annen som ikke skriver hvem de er. Dvs at vi kun får ei innbetaling men vi vet ikke fra hvem, kun fra hvilken konto den er betalt. Om noen vet at det kan ha vært de selv som har gjort det så ta kontakt med oss. Er vanskelig å sende noe som helst til noen vi ikke har navn og adresse til.
Anne Anne skrev på 22. June 2016 at 10:37
Bra side med mye informasjon. Den desidert beste lokale vær-siden jeg har sett!
Vivian Vivian skrev på 9. June 2016 at 23:21
Vil bare få sagt dere alle sammen, kjempe flott at lokallaget Telemark er oppe å går 🙂 det synes jeg er kjempe flott godt jobbet alle sammen 🙂
Doris Andreassen Doris Andreassen skrev på 9. June 2016 at 19:22
Gratulerer med vel gjennomført treff ! Veldig bra med samarbeid og fellesskap med andre forreninger. Intensjonen bak dette er veldig bra. Vil også få gratulere dere med at lor -Telemark er opp og går igjen. Dere er gode ! Til slutt vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer ! Klem Doris
Trond Trond skrev på 9. June 2016 at 19:08
Lokallaget i Telemark/Vestfold har startet opp igjen, styrets sammensetning blir fastsatt 22 juni.
Alexander Alexander skrev på 7. June 2016 at 18:34
Dette var noe flott og nytt og sammen er bi sterke ,ja kan det bli sagt likare Det viser seg at man må være ett folk til tider da mange vil oss ikke godt Det må vel en sterkt kvinne til og klare detta ,men det er og vise beina man har i nesa og ikke gi opp Takk skal dere alle i styret ha og gleder oss til nye utfordninger med tiden framover Takk for din styrke Linda og en melding under her burde være slettet ,men la den stå da man kan feile